top of page

BECOMING A BARBER

Tečaj je namenjen začetnikom. Tam vam bomo podrobno predstavili začetne korake pravega brivca, od sprejema stranke do končne brivske kreacije, ki jo zahteva moška urejenost različnih generacij. Seznanili vas bomo s težavami, ki jih ima brivec na začetku svojega dela, ter načine spopadanja z njimi.

Predstavili vam bomo najmodernejše tehnike – PELA DESIGN tehnike britja in striženja, različne vizije urejanja in spreminjanja moške podobe (frizure, brade). Kako pridobiti stranko, si pridobiti njeno zaupanje in željo po ponovnem obisku vaših storitev. Imeli boste priložnost spoznati osnovne tehnike in načine, kako svoje kreacije predstaviti na socialnih omrežjih ter opravljanja le-teh.

Navedeni tečaj bo trajal 4 tednov in bo temeljil na osnovnih tehnikah striženja, britja, urejanja brade, uporabi vseh potrebnih pripomočkov in kvalitetni opremi, ki jo potrebuješ za svoje kreiranje.

Želimo, da na koncu zares lahko spoznaš pomen besede BRIVEC.

Za več informacij ali vprašanja nas kontaktirajte.

Kontaktna številka: 040801988, Aljaž

TRAJANJE PROGRAMA

4 tednov;

2 dni na teden

(ali po dogovoru)

CENA 

2.500€ 

PRIJAVITE SE S KLIKOM NA GUMB "PRIJAVA". V ZADEVO NAPIŠITE PROGRAM IN DATUM TEČAJA, KI SE GA ŽELITE UDELEŽITI. V SPOROČILO PA SVOJ IME IN PRIIMEK TER TELEFONSKO ŠTEVILKO.

bottom of page